пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Вітальна адреса єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з Днем міста Ужгород.

   

   
Вельмишановні представники влади, міський голово Богдане Євстафійовичу, дорогі мешканці нашого міста Ужгород та гості!
    Від себе особисто та від Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату вітаю Вас  з  днем 1124-ї  річниці міста над Ужем!
     Місто Ужгород приготоване Богом до життя вільних людей доброї волі . Він обдарував його Своєю щедрою рукою талановитими людьми, котрі своїми творчими стараннями і важкою працею прославляють Україну в цілому світі. Отже, за Божим благословенням та відповідальною працею наших земляків виріс Ужгород  з його численними Божими храмами, міськими, культурними та житловими спорудами. Наша місцевість по праву може пишатися своїм історичним минулим, про яке нагадують доленосні події цивілізаційного розвитку українського народу та становлення нашої державності. В наш час місто приваблює не тільки своїм минулим, а й прогресуючим сьогоденням, наполегливістю місцевої влади в забезпеченні сталого і динамічного розвитку громади, що безумовно розкриває перед жителями міста широкий простір майбутніх перспектив.
     З нагоди свята бажаю міському голові та усім ужгородцям - благополуччя і процвітання, міцного здоров’я і мирного неба. Нехай Господь Вседержитель та Пресвята Богородиця зміцнять Ваші душевні і фізичні сили для майбутніх трудів на благо міста і рідної України!

                         Прикликаю на всіх Вас Боже благословення!

З повагою,

+ ВАРСОНОФІЙ
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату

м.Ужгород
22.09.2017 року Божого.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: