суботу, 23 вересня 2017 р.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Варсонофій потрапив до списку найбільш впливових людей Закарпатського краю в 2017 році.

Унікальний проект «Впливові люди Закарпаття ТОП-100» відомий уже давно.
За допомогою спецпроекту газета «НЕДІЛЯ» визначає найбільш успішних людей Срібної Землі ще з 2006 року.
Спочатку стартував ТОП-50, який згодом було доповнено і розширено до ТОП-100. Відтак рейтинг щоразу відкривав закарпатцям нові постаті  у сфері політики, економіки, культури, науки, духовності тощо.
Зараз побачив світ новий рейтинговий журнал  Впливові люди Закарпаття ТОП-100 – 2017.
Багатьом цей рейтинг відкриє нові імена, а комусь допоможе по-іншому поглянути на відомих особистостей. У журналі  можна знайти як чимало людей-відкриттів, так і ряд багаторічних  безсумнівних лідерів різних галузей.
Видання справді цікаве і варте уваги. У ньому зібрано найдоСТОйніших представників усіх сфер життєдіяльності Закарпаття, а також уміщено відомості про кожного з номінантів, яких представлено у рейтингу. 
Потрапив до цього списку і керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, а саме в розділі "Закарпаття духовне" ім"я  Його преосвященства знаходиться на 3-й позиції.

Управління єпархії та прес-служба, вітають свого Архіпастиря -єпископа Варсонофія з цією подією!

Прес-служба Закарпатської єпархії.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: