четвер, 24 грудня 2020 р.

Єпископ Варсонофій очолив список "Люди року" в номінації "Духівник року" в газеті "ЯСНО".

У кожному місті чи селі Закарпаття є успішні люди, які багато роблять на благо та процвітання області. Газета ЯСНО завершує рік із премією «Люди року», аби відзначити видатних людей у різних галузях.

Цьогоріч єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій (Руднік) очолив список "Люди року" в номінації "Духівник року"

Зокрема, про Його Преосвященство написано: «Українська Православна Церква на Закарпатті має 3 єпархії, найбільшу з них очолює єпископ Варсонофій. У цьому році ПЦУ завершила будівництво першого єпархіального храму на честь Амфілохія Почаївського в Ужгороді і на завершальній стадії зведення храму в Хусті, який приїде освячувати митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Єпископ Варсонофій - наймолодший владика України. Але його молодість - це лише прогрес для церкви, яка повинна йти в деякій мірі з сучасним світом. Він відкритий, з проукраїнською позицією, неконфліктний, запевняє що шлях у всіх нас тільки один - об'єднатися і спільно служити Богу, в тому числі й на Закарпатті"

"Приємно, що обирати найкращих нам активно допомагали люди. Після того, як ми оголосили про проєкт, нам почали масово надходити листи, дописи про премію активно коментували у спільнотах в Інтернеті, нам щодня телефонували і пропонували кандидатури. Тож вибрати 20 із стількох претендентів було непросто. Тому переможцями газета ЯСНО обрала тих, чиї імена найбільш активно відстоювали самі закарпатці.

Цікаво, що в цей непростий карантинний рік дехто пропонував навіть взагалі нікого не відзначати, мовляв, усе завмерло. Та ні. Завмерло не все і не всі!" - зазначили в газеті.

Вся повнота Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ) вітає свого Керуючого Архіпастиря з такими високими успіхами та досягненнями, адже Ви заслужили цей великий авторитет.
Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: