суботу, 12 вересня 2020 р.

Вітання єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з Днем Ужгорода!

Шановні ужгородці та гості міста!


Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до Вас, вітаю усіх із 1127-ою річницею міста Ужгород

Місто – це не тільки вулиці, будинки, парки і тротуари. Місто – це наш спільний дім, побудований з унікальної мозаїки людських характерів. Це кожне серце, в якому живе приємний спогад про часи, проведені в місті над Ужем. А коли так, ми маємо дбати не лише про окремі об’єкти інфраструктури, а дивитись трохи ширше – все це повинно створювати атмосферу комфорту та затишку людей.

Мрію, щоб наше місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим, щоб заможніше жилося ужгородцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – уродини нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну ужгородську родину.

У цей святковий день, від Закарпатської єпархії Православної Церкви України та від себе особисто щиро вітаю всіх ужгородців із Днем міста.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

+ Варсонофій (Руднік) єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ ( ПЦУ) 12.09.2020 р.Б м.Ужгород

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: