неділю, 14 червня 2020 р.

Богослужіння єпископа Варсонофія в день пам'яті Всіх святих.

14 червня 2020 року, в Неділю 1-у після П'ятидесятниці, Всіх святих єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій звершив Божественну літургію Іоана Золотоустого в храмі св. Іоана Хрестителя м. Свалява.
Його Преосвященству співслужив настоятель храму, голова інформаційного відділу Закарпатської єпархії ієрей Юрій Віг.
Після відпусту служби Божої владика Варсонофій звернувся до вірян з повчальним словом, в якому розкрив зміст свята та   сьогоднішнє Євангелія.
Преосвященнійший владика подякував громаді храму св. Іоана Хрестителя, отцю Юрію Вігу за  спільну щиру молитву, привітав вірних з святом і закликав Боже благословення на присутніх.
Ієрей Юрій Віг подякував єпископу Варсонофію за архіпастирський візит: "Сьогодні ми мали унікальну можливість у нашому храмі молитовно зустрітися з Вами і отримати від Вас батьківське архипастирське благословення. Дорогий Владико! Ми дякуємо Вам також і за прекрасне повчальне слово. Ваші слова і думки, Владико, є дуже цінними для нас; ми довгі-довгі роки пам’ятаємо Вашу молитву і Ваше слово.

Ми хочемо, дорогий Владико, щоби Господь благословив Вас на довгі роки життя. Щоб у радості, достатку, здоров’ї Ви служили, молилися у храмах не лише нашої Закарпатської єпархії, але й усієї України. Тому що Ви є такий Владика, якого всі радо запрошують і зустрічають у всіх єпархіях нашої Церкви. Завдяки мережі Інтернет ми бачимо, як Ви приймаєте участь і в засіданнях  і в богослужіннях у багатьох церквах по всій Україні, і ми дуже тішимося.

Нехай Господь посилає Вам многая і благая літа! Іс полла еті Деспота!"

ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).








Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: