пʼятницю, 24 січня 2020 р.

Привітання Архіпастирю з нагоди п`ятої річниці архієрейської хіротонії.


Ваше Преосвященство! Дорогий наш Владико!

Від імені духовенства та всіх вірних Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) прийміть щирі, сердечні слова вітання з Днем 5-ої річниці Архієрейської хіротонії!

В Богом вибраний час, 2січня 2015 року, Господь призвав Вас до великого служіння Його Церкві та людям. Старанно служите у винограднику Христовому, примножуючи праці апостолів — перших свідків Істини, дбаєте про те, щоб слово Боже росло і поширювалося, а доручена Вашому піклуванню паства утверджувалася у вірі.

У цей знаменний день ми возсилаємо свої молитви про дарування нашому Владиці від Всемилостивого Господа Бога міцного здоров'я, невичерпної допомоги Божої в несенні відповідального і великого служіння Церкви Христової і Богом дарованої пастви в мирі цілісності, чесності та довголітті.

 Нехай за молитвами преподобного Варсонофія Великого буде Вашому Преосвященству невідступним духовним помічником і наставником, молимося про дарування Вашому Преосвященству милості Божої, мічності Господньої у Вашому служінні щоб воно було благодатним і радісним!

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!


Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: