суботу, 25 січня 2020 р.

Вітальне слово Преосвященнішому єпископу Варсонофію від духовенства Хустсько-Тячівського благочиння Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).

Його Преосвященству,
Преосвященнішому єпископу
Ужгородському і Закарпатському 
Варсонофію


Ваше Преосвященство!

Від імені духовенства Хустсько-Тячівського благочиння Закарпатської єпархії прийміть наші найщиріші і найтепліші слова вітання з нагоди 5-ої річниці Вашої архієрейської хіротонії! Добра Вам, миру, злагоди та благополуччя, а також земний уклін за відданість Церкві, невтомну працю, повагу, щире й добре серце, за велику любов яку Ви випромінюєте.

В цей день хочеться Вам побажати милостей від Щедроподателя Творця, кріпості й сили, щоб мудро керувати всіма нами - Вашою паствою; Наставляти нас, добрим подвигом подвизатися і зразок для нас подавати.  Ви несете слово Євангелія в серця багатьох людей, показуючи особистий приклад християнської віри і благочестя та  милосердя. Нехай благодать Божа перебуває над Вами та наповнює Ваше серце невичерпною християнською любов’ю до кожного з нас.  Нехай Всещедрий Господь перебуває поруч з Вами у всі дні життя Вашого, а Його Пресвята Мати охороняє Вас від усіляких негараздів Своїм чесним омофором.

Εις πολλά έτη Δέσποτα!

З повагою,
Хустсько-Тячівський благочинний
протоієрей Ігор Пістун


Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: