четвер, 5 грудня 2019 р.

КИЇВ.Клірик Закарпатської єпархії ПЦУ бере участь в навчальному семінарі з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Сьогодні 05 грудня 2019 року в місті Києві розпочався дводенний навчальний семінар для новообраних членів регіональних рад з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.
Участь беруть представники релігійних громад, а також спільноти жінок, які живуть з ВІЛ.
Навчання має на меті розвинути потенціал у представлені інтересів зазначених груп у Координаційних радах та інших дорадчих органах, а також впливу на розвиток (адвокації) програм у сфері профілактики та лікування ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань, догляду та підтримки людей, які живуть із захворюваннями.З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь в даному семінарі бере голова єпархіального відділу у справах сім"ї та молоді протоієрей Сергій Потюк.
Семінар організований за підтримки Секретаріат Національної ради з питань протидії ТБ та ВІЛ/СНІДу UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Позитивні жінки спільно із Eleos-Ukraine у рамках проекту Проект PITCH в Україні.

Прес-служба Закарпатської єпархї УПЦ ( ПЦУ).



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: