четвер, 5 грудня 2019 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія з нагоди 28-ї річниці Дня Збройних Сил України.


Вітальне слово єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з нагоди 28-ї річниці Дня Збройних Сил України.



  Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил України, курсанти військових училищ, ліцеїсти та офіцери!

       Від імені Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)  та від себе особисто, щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив і боронить честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни, хто оберігає наші кордони.
      Помісна Українська Православна Церква та наш Боголюбивий  народ високо цінує службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність.
    День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.  Віримо, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної, неподільної і цілісної України.
         Ваша служба є небезпечною, особливо зараз, коли на сході України триває війна і чи не щодня проливається кров. В цей день ми перш за все схиляємо голови і молитовно згадуємо українських воїнів, які полягли у цій війні. І звичайно, ми молимось і просимо, щоб Бог оберігав вас, наших воїнів, зміцнював ваші сили, давав мужність і захищав Вас Своєю всесильною рукою в той час, коли ви захищаєте усіх нас. Нехай Господь благословляє усе українське військо і пошле благословенний і жаданий мир нашій рідній Україні! Зі святом вас, наші дорогі і шановні воїни!

З повагою,
                          
                                    + Варсонофій ( Руднік)
                    єпископ Ужгородський і Закарпатський
м.Мукачево
06 грудня 2019 року Божого.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: