пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

УЖГОРОД.Секретар Закарпатської єпархії ПЦУ взяв участь в урочистих заходах до 28-ї річниці Дня Збройних сил України.


06 грудня 2019 року в Закарпатському академічному обласному музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв, у м.Ужгород, відбулися урочистості до 28-ї річниці Збройних сил України, у холі драмтеатру розгорнули виставку сучасної зброї та обмундирування.З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь у святкових заходах взяв Секретар Закарпатської єпархії ПЦУ протоієрей Сергій Ємець та ієрей Павло Михальчук.
Протоієрей Сергій, у вітальному слові від імені єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, подякував воїнам, які боронять нашу державу, захищають мир і спокій українського народу. Військових вітали також заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, військовий комісар Закарпатського обласного комісаріату Богдан Череміський, міський голова м.Ужгород Богдан Андріїв.
У залі також були присутні матері та дружини полеглих на Сході України воїнів. Загиблих Героїв вшанували хвилиною мовчання.
За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок справу підвищення бойової готовності військ, зразкову дисципліну та з нагоди 28-ї річниці Збройних сил України Благословенними архієрейськими грамотами священики нагородили ряд військовослужбовців, в тому числі і військового комісара полковника Богдана Череміського. Музичне вітання воїнам підготували Заслужений академічний Закарпатський народний хор і духовий оркестр Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є.Задора.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ).





















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: