пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Вітання єпископа Варсонофія з Днем міста Ужгород.


                                            
                                                    
                                                     Дорогі  ужгородці ! 

     Сьогодні наш славний  Ужгород  відзначає свою 1126 - ту річницю. З цієї нагоди, від імені духовенства Закарпатської єпархії Української Православної Церкви  ( Православної Церкви України)  та від себе особисто,  вітаю усіх зі святом!
  Сучасний Ужгород  – це старі ошатні будиночки, мощені бруківкою вулиці, мальовничі закутки – місто з своїм духом, своєрідністю, індивідуальністю. А ще обласний центр Закарпаття - це унікальне поєднання історичних традицій, культурної спадщини українського народу та благоустрою, динамічного інноваційного розвитку, а згуртованість ужгородської  громади вже давно стала прикладом командної ефективності й дієвості. Тут кожен мешканець з гордістю може сказати «я живу в місті, яке є знаковим історичним, культурним  центром для всієї України»
      День міста - це ще один привід зізнатися в любові рідному сивочолому Ужгороду, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Відвідавши місто над Ужем, не можна залишитися байдужим до його атмосфери, мальовничих краєвидів, не поцікавитися історією, яка сягає князівських часів, та не звернути уваги на сучасний розвиток. А все завдяки працьовитим, завзятим жителям і гостям міста, які завжди готові пропонувати креативні ідеї та втілювати їх у життя.
     Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і  ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашого міста завжди єднало і гуртувало нас в одну велику Ужгородську  родину.Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.
Прикликаю на усіх Вас Боже благословення !

+ Варсонофій

єпископ Ужгородський і Закарпатський

Української Православної Церкви

(Православної Церкви України)

м.Ужгород

14 вересня 2019 р.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: