суботу, 14 вересня 2019 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь в урочистому загальноміському Віче до Дня міста Ужгород.


14 вересня 2019 року, традиційно відбулося  до Дня Ужгорода  урочисте загальноміське Віче. На зібранні у Закарпатській обласній філармонії були присутні нинішні та колишні керівники міста, його Почесні громадяни, представники дипломатичного корпусу, гості з європейських міст-побратимів Ужгорода, делегації українських міст, ужгородці. На запрошення міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, участь у святкових заходах взяв  і єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій з духовенством Ужгородського благочиння.Після відкриття Віче, вшанували присутні пам’ять захисників незалежності України хвилиною мовчання, після чого до меморіалу захисникам на Сході України кошик із квітами понесли військовослужбовці.
По цьому, із вітальним словом до присутніх  звернувся міський голова, який у своїй промові окреслив зроблене за останній рік, розповів про здобутки та плани.  Також урочистому зібранню представили Почесних громадян Ужгорода 2019 року та лауреатів почесної відзнаки Ужгородської міської ради.
Вдруге до Дня міста вручили й премію в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця. На завершення було виконано «Молитву за Україну».  

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ).




























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: