четвер, 23 серпня 2018 р.

УЖГОРОД.Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату прийняла участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України.

23 серпня 2018 року  в Україні та за її межами відзначають  День Державного Прапора.
Сьогодні в Ужгороді, у рамках святкування, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій з духовенством Ужгородського благочиння на чолі з секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем, взяли участь в урочистостях, які розпочалися з підняття державного прапора та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.
Відтак урочиста хода учасників святкування зі 100-метровим жовто-блакитним стягом вирушила із площі Народної до пам’ятника Президенту Карпатської України – Августину Волошину.
Після того, як духовенство Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату, разом з керівниками області, представниками підприємств, установ, навчальних закладів, силових та правоохоронних структур поклали квіти до пам’ятника Августину Волошину, прозвучав Гімн України. Опісля всі разом, тією ж урочистою ходою, під звуки барабанів, рушили на площу Театральну де 100-метровий прапор через пішохідний міст символічно з’єднав два береги річки Уж – своєрідний знак єдності України та українського народу.

Прес-служба Закарпатської єпархії.












































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: