четвер, 23 серпня 2018 р.

УЖГОРОД.Єпископ Варсонофій відвідав людей похилого віку.


23 серпня 2018 року, керуючий Закарпатською єпархією єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій разом з духовенством Ужгородського благочиння, на чолі з секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем та волонтером Андрієм Романовичем Савчуком, відвідали людей похилого віку , які перебувають в Закарпатському обласному центрі соціально-психологічної допомоги м.Ужгород . Владика поспілкувався з  підопічними  Терцентру та звершив  молебень за недужих.
Для потребуючих вищевказаного Центру , від Андрія савчука та єпархіальної Благодійної організації "Благодійний фонд "ЕЛЕОС Закарпаття"",   священнослужителі передали необхідні речі особистої гігієни ( памперси для лежачих хворих ) , а також вітамінні соки. Після цього Архіпастир з  священниками обійшли усі палати, поспілкувались з кожним підопічним поважного віку , а також здійснив Таїнство сповіді потребуючим.
Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату висловлює щиру подяку Савчуку Андрію Романовичу , за допомогу у придбанні речей особистої гігієни для підопічних Терцентру м.Ужгород.

Прес-служба Закарпатської єпархії.
















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: