четвер, 3 травня 2018 р.

МУКАЧЕВО.Капелан Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату разом з учасниками дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура» помолились за Україну та її військо.

03 травня 2018 року  в управлінні Мукачівського прикордонного загону пройшов перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, привітав учасників капелан Закарпатської єпархії протоієрей Віктор Худяк.Перед початком змагань священнослужитель відслужив молебень за Україну та її військо , та окропив усіх присутніх святою водою. У заході взяли участь 128 учнів з 16 шкіл міста Мукачево. Метою гри "Джура" є виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв , традицій, національних цінностей Українського народу та формування здорового способу життя, зміцнення духовного і фізичного здоров"я школярів.Команди "Козаки", "Нащадки козацької слави", "Лісові чорти", "Нічна варта", "Козацька чайка" та інші змагались у різних конкурсах, зокрема у стройових прийомах та виконанні стройової пісні, метанні м'яча та інтелектуальному змаганні "Відун".
Проведення гри на базі прикордонного загону вже стало доброю традицією. По завершенню змагань прикордонники продемонстрували школярам технічні засоби та автомобільну техніку, яку вони використовують у своїй повсякденній діяльності. 

Прес-служба Закарпатської єпархії.








Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: