неділю, 29 квітня 2018 р.

Богослужіння єпископа Варсонофія в 4-ту неділю після Пасхи,про розслабленого.

29 квітня 2018 року , в 4-ту неділю після Пасхи, про розслабленого, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій , очолив святкову Божествену літургію святителя Іоана Золотоустого, в Свято -Успенському храмі м.Мукачево. Його Преосвященству співслужив настоятель храму протоієрей Сергій Потюк.
З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета ,під час богослужіння підносились особливі додаткові прохання: за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за Святійшого Патріарха Варфоломія, Президента України і Верховну Раду і за розпочате діло рук їх за українських воїнів та їх перемогу у війні з агресором на сході України.
Після богослужіння єпископ Варсонофій у співслужінні протоієрея Сергія Потюка звершили молебень  про закликання Святого Духа на початок усякого доброго діла, щоб Господь благословив утворення Помісної Церкви в Україні.Після завершення Богослужіння  Архіпастир  звернувся до пастви з повчальнимим словом проповіді на тему Євангельського читання, важливість Помісної Церкви для України та привітав усіх причасників з прийняттям Тіла і Крові Господньої.
Прес-служба Закарпатської єпархії.

























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: