суботу, 13 січня 2018 р.

Єпископ Варсонофій привітав учасників Різдвяного фестивалю "Перечинські колядки".

    

13 січня 2018 року в місті Перечин відбувся Різдвяний фестиваль "Перечинські колядки",у якому брали участь вихованці дошкільних навчальних закладів та учні початкових класів.З вертепом та колядою вітали присутніх і учні Недільної школи Свято-Покровського храму м.Перечин ( настоятель протоієрей Андрій Валько). Маленькі колядники вражали майстерністю, рівнем виконання та декораціями. Вони виходили на сцену, співали різдвяні коляди, запрошували глядачів разом пережити вертепне дійство.
       Привітати перечинців та гостей міста , у супроводі священнослужителів Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату , прибув єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій. З благословенним словом вітання звернувся Архіпастир до присутніх глядачів та учасників фесту.
  Також цього дня, в межах заходу відбувся конкурс фольклорних колективів Перечинщини та міст-побратимів з Польщі, Словаччини, й Угорщини, різдвяний ярмарок, забави.
Найголовніше те, що спільне виконання колядки "Добрий вечір тобі, пане господарю" об"єднало усіх присутніх в прославлені Богомладенця Христа.


Прес-служба Закарпатської єпархії.
Фото: ієрей Петро Яким.




































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: