вівторок, 30 січня 2018 р.

МУКАЧЕВО.Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату приняла участь в урочистій зустрічі військових зі 128 -ї ОГПБ.


30 січня 2018 року в м.Мукачево відбулася урочиста зустріч  військових зі 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади, яка дислокується на Закарпатті.На запрошення Героя України . командира 128- окремої гірсько-піхотної бригади Закарпаття Сергія Собка , та з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь в урочистій зустрічі прийняли духовенство Мукачівського благочиння на чолі з обласним благочинним протоієреєм Сергієм Потюком. Священнослужитель звернувся до військовослужбовців з вітальним словом від імені єпископа Варсонофія, та побажав усім Божого благословення.Також на даній зустрічі були передані маскувальні сітки , що сплели напередодні вихованцями гуртка "Народна майстерня" Мукачівського центру позашкільної освіти та парафіяни з Свято-Успенського храму міста Мукачево.
Під час виконання бойового завдання в районі проведення антитерористичної операції на сході України особовий склад 128-ї ОГПБ проявив себе лише з найкращої сторони, що підтверджується чисельними відзнаками та нагородами від Уряду, Міністерства оборони, Генерального штабу, Командування Сухопутних військ та ОК “Захід”. Тепер бригада, виконавши свій обов’язок повернулася в пункт постійної дислокації - на  Закарпаття.
Сьогодні військовослужбовців вітали у штабі бригади в Мукачеві. Вітали військових командувач військового об’єднання оперативного командування “Захід” генерал-майор Олександр Павлюк, підполковник, командир 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Сергі́й Собко.Серед присутніх також були представники міської влади,рідні, знайомі, волонтери, громадськість міста.
Хвилиною мовчання вшанували Героїв, які загинули, захищаючи нашу Україну.
Особовий складу бригади було нагороджено відзнаками Збройних Сил України. 

Прес-служба Закарпатської єпархії.















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: