пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Єпископ Варсонофій співслужив Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету у Свято-Михайлівському Видубицькому чоловічому монастирі м.Києва

4 серпня 2016 р. у Свято-Михайлівському Видубицькому чоловічому монастирі Києва відбулося урочисте Богослужіння з нагоди дня пам’яті святої рівноапостольної Марії Магдалини, яке очолив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.Його Святості співслужив керуючий Закарпатською єпархією єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій , а також чисельний єпископат та духовенство з різних регіонів України та міста Києва.В цей день як і рік тому Богослужіння звершувалося в присутності ікони рівноапостольної Марії Магдалини з часткою її святих мощей. Ікона була написана ченцями монастиря святої гори Афон та подарована українському бізнесменові-меценату Андрію Мацолі, засновнику та керівнику компанії «Перша приватна броварня», який в свою чергу передав її монастирю.По завершенню Літургії Святійший Владика очолив молебень до святої рівноапостольної Марії Магдалини, після якого поспілкувався із представниками ЗМІ розповівши про шановану ікону.
Цого дня святкував свій день народження Андрій Миколайович Мацола-шанований меценат УПЦ КП. До слів привітань приєднується і Управління Закарпатської єпархії УПЦ КП та бажає імениннику усіляких гараздів при доброму здоров"ї.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.


















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: