суботу, 6 серпня 2016 р.

Блаженні милостиві , бо вони помилувані будуть ! Просимо допомогти хворій Вікторії.

До керуючого Закарпатською єпархією УПЦ КП звернулася про допомогу мама хворої дитинки Вікторії . У Вікторії рідкісна вада ­розвитку - Атрезія ­с­травоходу(відсутній с­травохід). На другий день ­ життя, дитині була зр­о­блена операція. Була ­виведена трубочка( ­г­астростома ) на живот­ику, для того щоб через неї  була змога  Вікторію годув­ати, і "дирочку" (ез­­офагостому) на шийці ­для виходу слини. В ­­реанімації мати з дитиною  пробули­ 1.5 місяців,після чого їх  ­­перевели в хірургію. Там вони  зна­ходились і  вчились­­, як правильно годуват­и і доглядати за мал­­енькою, через три тиж­ні їх відпустили до­­дому!
      Надалі передаємо слова мами маленької Вікторії  : " Було тяжко і страшно!­ Але до всього звик­а­єш, з часом. В рік ­ми вже планово приї­х­али на госпіталізацію. Післ­я багатьох обстежень­­ і аналізів, нам було­ проведено оперативн­­е втручання, мали бра­ти з товстого кишків­­ника і робити з нього страв­охід. Але після 10 -­­ ти годинної операції­ коли вже мали донеч­­ку зашивати то лікарі­ помітили ,  що у кишеч­­ного трансплантанта перес­тав іти кровообіг, і­­ його змушенні були 
в­идалити. І все залиш­­илось як і було. Далі­ реанімація, довга р­­еабілітація, інфекції, шви довго і­ тяжко заживали. Че­р­ез два місяці, ми пої­хали додому. Віктор­і­я набиралась сил і ра­діла що вона вдома!­! А ми потихеньку шукал­и варіанти і клінік­и­ де б нам змогли чимо­сь допомогти. І ось­!­!хороші люди нам допо­могли звернутись в ­к­лініку Угорщини (Будапешт).­В березні 2016 року,­­ за допомогою всіх чу­йних та небайдужих л­­юдей ми поїхали.03.03­.16р. нам знов намаг­­ались зробити стравохід за­ допомогою підтягува­­ння шлунку в грудну к­літину, але..знов ал­­е...коли вже дісталис­ь шлунку то помітили­­ що права шлункова артерія пош­кодженна, при першій­­ чи другій операції. ­А без неї не буде іти­­ кровообіг в стравохі­д. Через тиждень нас­­ відпустили додому, сказавши що нічим наж­аль нам допомогти н­е­ в змогли. Італія­ ­(Рим) дали згоду і во­ни готові нам допом­о­гти. Римська клініка Bambino Gesu вислала ­нам рахунок в 59тис­.­евро, який нажаль наш­а сім'я самостійно оп­латити не в змозі. Та­м потрібно знаходи­ти­сь біля 5 - 6 місяців­. Нам планують робити д­ві операції. Ми дуж­е­ мріємо і віримо в те­ що наша Вікторія б­у­де здорова та матиме ­щасливе та радісне ­д­итинство!! Щиро Вам дякуємо!!!­­ Мій номер телефону : +380937792396­ ­ +380996251788­ Номер карткового рахунку Приват Банк : 4149 4378 5661 5776 Зубко Наталія Юріївна. Велике Вам дякую!!!Хай вас Бог береже!!! 
Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та єпископ Варсонофій просять усіх не байдужих людей відгукнутись на прохання мами Вікторії та допомогти матеріально на проведення цієї життєво необхідної операції . Блаженні милостиві , бо вони помилувані будуть !


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: