суботу, 27 лютого 2016 р.

Звернення керуючого Закарпатською єпархією УПЦ КП до усіх людей доброї волі.



Вельмишановні благодійники, люди доброї волі та всі віруючі, котрим небайдужа доля України, українського народу та Української Церкви! Звертається до вас керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій .
      В січні 2015 року відбулась зміна керівництва Закарпатської єпархії УПЦ КП. Мені , як новому керуючому єпархія дісталась у вкрай занедбаному стані. При великій кількості побожного населення Закарпатської області наша єпархія налічує лише 31 релігійну громаду ( це при тому що МГКЄ налічує близько 500 парафій УПЦ Московського Патріархату – близько 600 парафій ). При такій малій кількості релігійних громад наша єпархія не має змоги розвиватись та будувати нові храми. Хоч наші священники несуть свій послух з вірою в Творця та доносять до людських сердець Слово Боже рідною українською мовою, проте подекуди не мають змоги здійснити повноцінних богослужінь , тому що не вистачає коштів на придбання необхідного церковного начиння  та  атрибутики .
     Тому звертаюся до всіх небайдужих людей доброї волі з проханням допомогти Закарпатській  єпархії та посильно підтримати її матеріально. Вірю, що Ваше милосердя торкнеться нашої Закарпатської єпархії УПЦ КП.
   Молимо Всещедрого Христа , аби Вам віддячив сторицею за Ваше милосердя.

Благодійні пожертви на єпархію можна перераховувати на банківську картку "ПриватБанку": фізичної особи очільника єпархії:
Номер картки: 5168 7572 3066 1771
Власник: Руднік В.М.

 або 

Банківські реквізити юридичної особи Закарпатського єпархіального управління:
Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату
Код за ЄДРПОУ юридичної особи : 25450081 
Номер рахунку : 26056000044365 
Назва банку : Публічне акціонерне товариство "УкрСиббанк"
МФО : 351005

Контактний телефон: 0507710717

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: