вівторок, 3 листопада 2015 р.

У Рівненському інституті Київського університету права освячено капличку на честь святителя Петра Могили.

02 листопада у Рівненському інституті Київського університету права було освячено студентську каплицю на честь святителя Петра Могили. Чин освячення очолив Патріарший намісник, ректор Київської православної богословської академії, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній.
Владиці Епіфанію співслужили: архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон; єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій;
Під час чину освячення молився ректор Київського університету права НАН України Юрій Бошицький; керуючий справами Рівненського інституту КУП НАНУ Володимир Якимчук; відомий український політичний діяч Юрій Кармазін, а також викладачі та студенти вишу.
По завершенні освячення митрополит Епіфаній звернувся до присутніх з повчальним словом, та відповідно до Указу Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета нагородив керуючого справами Рівненського інституту КУП НАНУ Володимира Якимчука Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня. Також Архієрейськими благословенними грамотами були відзначені викладачі інституту.
Потім всі присутні мали змогу оглянути виставку ковальського мистецтва, яка в цей день відкрилася в Рівненському інституті Київського університету права.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП









Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: