вівторок, 3 листопада 2015 р.

Богослужіння в честь прп.Іларіона , схимника Печерського.День тезоіменитства архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона.

3 листопада 2015 року Православна Церква вшановує пам’ять преподобного Іларіона, схимника Печерського. В цей день правлячий архієрей Рівненської єпархії - архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон відзначає день свого Небесного Покровителя.
З цієї нагоди у Свято-Воскресенському кафедральному соборі міста Рівне було звершено Божественну літургію, яку очолив владика Іларіон.
Напередодні, 2 листопада ввечері, у Свято-Воскресенському соборі було відслужено Всенічне бдіння, яке з благословення архієпископа Іларіон очолив єпископ Ужгородский і Закарпатський Варсонофій.
Під час літургії владиці співслужили: єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій;
За літургією були піднесенні додаткові прохання про мир в Україні та прохання про подолання розділення Української Православної Церкви.
По завершенні літургії був відслужений молебень перед іконою з часткою мощей преподобного Іларіона, схимника Печерського, яка в цей день перебуває у Воскресенському соборі.
Потім зі словами вітання на адресу владики Іларіона звернувся єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.






























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: