вівторок, 17 лютого 2015 р.

Єпископ Варсонофій очолив службу Стрітення в Свято-Феодосіївській обителі

14-15 лютого 2015 року, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, Преосвященний Варсонофій, єпископ Ужгородський та Закарпатський перебував у Свято-Феодосіївському ставропігійному чоловічому монастирі м. Києва, де очолив Всенічне бдіння та Літургію свята Стрітення Господнього. 

Його Преосвященству співлужили Преосвященний Лаврентій, єпископ Васильківський, намісник Свято-Феодосіївського ставропігійного чоловічого монастиря столиці - архімандрит Макарій ( Папіш) з братією монастиря. 

Того дня велика кількість вірян причастились Святих Тіла і Крові Господньої. По закінченню Божественної літургії Владика Варсонофій освятив воду та свічки. Звертаючись із повчальним словом до вірян, Преосвященний єпископ Варсонофій подякував усім за спільну молитву та закликав до посиленої підготовки до Великого посту. 

По закінченню богослужіння, з подякою та вітальним словом до владики Варсонофія звернувся архімандрит Макарій ( Папіш). Від імені братії монастиря Преосвященнійшому владиці була подарована просфора та квіти. Закінчилось вітання уставним многоліттям та молитвою за мир в Україні. 


Прес-служба Закарпатської єпархії























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: