субота, 24 лютого 2024 р.

УЖГОРОД. У другу річницю збройного вторгнення росії в Україну духовенство Закарпатскої єпархії ПЦУ вшанували пам'ять полеглих Героїв

 


24 лютого… Чорний день в календарі мільйонів українців.10 років боротьби за свободу, другий рік повномасштабної війни.Військові дії забрали життя тисяч мирних українських громадян і залишила мільйони людей переселенцями.
24 лютого 2024 року пам’ять закарпатців, які загинули впродовж десяти років російсько-української війни, вшанували на Пагорбі Слави в Ужгороді.Керівництво області, району, військовослужбовці, ветерани, побратими, родини загиблих бійців, представники дипломатичних представництв, правоохоронного, силового блоку, духовенство й інші поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам і до могил Героїв.З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь в даних заходах взяли священники Ужгородського благочиння , на чолі з Секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем.
Вічна памʼять нашим небесним Янголам-охоронцям, які поклали своє життя за незалежну та вільну Україну.🕯
Дякуємо ЗСУ за кожен наш ранок, за те, що відвойовуєте країну днями і ночами, за те, що змінили своє життя аби не змінилось наше.
 
Пресслужба Закарпатської єпархії ПЦУ.






Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: