неділя, 5 листопада 2023 р.

Єпископ Варсонофій висловив співчуття родинам загиблих воїнів 128-ї ОГШБ Закарпаття.


В районі виконання бойових завдань трагічно загинули воїни 128-ї ОГШБр, які ціною власного життя захищали незалежність України від окупантів.
    6 листопада на території Закарпаття оголошено триденну загальнообласну жалобу. В зв"язку з цим єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій висловив співчуття родинам загиблих воїнів 128-ї ОГШб Закарпаття: 
 

Дорогі браття і сестри, шановні батьки та родини загиблих воїнів!

    Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашого Закарпаття. З великим сумом ми сприйняли звістку про трагічну смерть наших співвітчизників - воїнів 128-ї ОГШБ Закарпаття. Смерть наших захисників є великою втратою для України в цілому, та для всіх тих, хто особисто знав, співслужив, любив і поважав наших Героїв.

    Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, тому нехай добрий, світлий спомин про покійних захисників стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав їх, любив і шанував.
Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

     Від імені духовенства та вірян Закарпатської єпархії Православної Церкви України і від мене особисто, прийміть сердечні співчуття з приводу трагічної смерті наших воїнів. Поділяючи з вами, шановні родини спочилих, з духовенством та вірянами смуток і печаль, підношу молитви до Бога за упокоєння душ наших Героїв!

Також закликаю  духовенство та вірян до молитви за новопреставлених військовослужбовців.

Нехай Всемилостивий Господь прийме душі їх в оселі праведників, де всі святі спочивають!

Царство Небесне та вічна пам’ять трагічно загинувшим воїнам !


+ Варсонофій

єпископ Ужгородський і Закарпатський

Православної Церкви України

м.Ужгород

06.11.2023 р.

 


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: