середу, 15 грудня 2021 р.

Єпископ Варсонофій потрапив у список ТОП 100 найвпливовіших людей Закарпаття у 2021 році.

 


Унікальний проект «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100» вже багато років користується великою популярністю серед закарпатців, та став уже візитівкою нашої області.
Кожен вихід – довгоочікувана подія не лише для тих, хто до нього потрапив, але й для багатьох наших земляків, адже найбільш успішні люди завжди надихають і є прикладом того, як досягти успіху у своїй справі. Започатковано було рейтинг ще у 2006 році і починався він усього з 50 прізвищ. Зараз – це сто найбільш впізнаваних, найбільш успішних представників різних сфер життя: політиків, підприємців, духовенства, працівників освіти, науки, культури, спорту та інших галузей.
Цьогоріч єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій (Руднік) на другому місці в розділі «Духовенство».

Зокрема, про Його Преосвященство написано: "Молодий і амбітний духівник є одним із наймолодших єпископів України.Завжди ставить перед собою високі цілі і йде до них, незважаючи на перепони.Палкий патріот, за фахом -педагог -богослов, військовий капелан 128-ї Закарпатської ОГШБр. Коли у 2015 році Варсонофія обрали єпископом Ужгородським і Закарпатським, у області було лише кілька церков, що не належали  до тодішнього Московського патріархату.На сьогодні до складу Закарпатської єпархії  Православної Церкви України входять 32 парафії, в яких служать 27 священослужителів, сформовано 6 благочинь, в юрисдикцію входять - 1 монастир, функціонують 9 недільних шкіл.Наразі в Ужгороді будується перший кафедральний собор ПЦУ та єпархіальне управління, поруч уже є збудована не велика церковця.Сам Собор буде унікальним-у вигляді хреста з 51 -м комп"ютерним дзвоном"- такими теплими і добрими словами презентували керуючого Закарпатською єпархію Владику Варсонофія, котрий увійшов  до списків авторитетів та впливових осіб.

Вся повнота Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ) вітає свого Керуючого Архіпастиря з такими високими успіхами та досягненнями, адже  Ви заслужили цей великий авторитет.

                                          Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: