неділю, 6 червня 2021 р.

Єпископ Варсонофій співслужив Літургію у Рівненській єпархії ПЦУ на місці будівництва храму святого рівноапостольного князя Володимира

 


6 червня 2021 року, у 6-ту Неділю після Пасхи, про сліпого, на запрошення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій співслужив за Божественою літургією архієреям Української Православної Церкви ( ПЦУ) на місці будівництва храму святого рівноапостольного князя Володимира в селі Рокитне Рівненської області. Очолив Божественну літургію митрополит Вінницький і Барський Симеон. Його Високопреосвященству співслужили митрополит Переяславський і Вишневський Олександр, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій та священники єпархії.

Після Літургії архіпастирі звершили закладення пам'ятної капсули у підмурок майбутнього храму. Владика Симеон привітав усіх з Воскресним днем та побажав Божого благословення і допомоги у будівництві храму. Владика Іларіон подякував Архіпастирям, духовенству і вірянам за спільну молитву. Цього дня, після Богослужіння, відповідно до Наказу Командувача військ оперативного командування «Захід», Героя України, генерал-майора Сергія Олександровича Шаптали- єпископа Варсонофія  було нагороджено нагрудним знаком «Почесна відзнака командувача військ оперативного командування «Захід» .

 

Прес-служба Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ)























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: