суботу, 1 травня 2021 р.

Єпархіальний храм прп. Амфілохія Почаївського м.Ужгород відвідали представники політичної партії «Слуга народу».

1 травня 2021 року, в Велику суботу,єпархіальний храм прп.Амфілохія Почаївського, що в м. Ужгород відвідали представники політичної партії «Слуга народу», на чолі з головою Закарпатської обласної організації вищевказаної політичної сили, Народним депутатом України Миколою Тищенком.

Серед поважних гостей були присутні: голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, міський голова м. Ужгород Богдан Андріїв, екс-в.о голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко та інші.

На запрошення єпископа Варсонофія Микола Тищенко з всіма присутніми ввійшли до храму, де приложились до Святої Плащаниці, після чого обговорили з Владикою ряд питань з життєдіяльності та розвитку Закарпатської єпархії ПЦУ.

В знак свого дружнього візиту пан Микола подарував єпископу цінну ікону Пресвятої Богородиці «Казанська»,а Архіпастир Закарпаття в свою чергу подарував гостям ікони Воскресіння Христового та привітав з наступаючим Великоднем. Також цього дня поважні гості оглянули паспорт об‘єкта забудови- будинку єпархіального управління та кафедрального собору,що мають будуватись.

Пресслужба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: