вівторок, 27 квітня 2021 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь у зустрічі з головою Закарпатської ОДА.

27 квітня 2021 відбулась зустріч голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова, із представниками релігійних громад Закарпаття.

В зустрічі взяв участь і єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій у супроводі секретаря єпархії прот. Сергія Ємця.

У ході спілкування учасники зустрічі обговорили різнопланові питання, зокрема, щодо ролі релігійних громад у духовному розвитку жителів краю, заходів з протидії поширенню COVІD-19 під час богослужінь, особливо в період Великодніх свят.

Оскільки ситуація важка, голова  ОДА звернувся до релігійних лідерів із проханням продовжувати просвітницьку роботу щодо небезпеки коронавірусної хвороби та слідкувати за дотриманням  режиму посилених карантинних заходів.

В ході діалогу було відзначено, що релігійна ситуація в області є стабільною, міжконфесійні відносини будуються на засадах толерантності та взаємоповаги. На завершення, голова Закарпатської ОДА висловив вдячність усім, хто прибув на зустріч та зазначив, що обласна влада відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками духовенства.

Пресслужба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: