вівторок, 2 лютого 2021 р.

Закарпатська єпархія УПЦ (ПЦУ) вітає Предстоятеля Православної Церкви України з Днем інтронізації та Днем народження.

 

3 лютого 2021 року виповнюється 42 роки Його Блаженству, Блаженнійшому ЕПІФАНІЮ, Митрополиту Київському і всієї України, Предстоятелю Єдиної помісної Української Православної Церкви та 2 рік від Дня інтронізації.


Ваше Блаженство!

  Від імені єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, духовенства та вірних Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) прийміть найщиріші і найтепліші слова вітання з Днем Вашого народження та Днем інтронізації!

  Дією Святого Духа та волевиявленням ієрархів та кліриків, 15 грудня 2018 року Ви обраний  очолювати одну з найчисельніших Церков православного світу, яка відома високим рівнем благочестя, пастирського служіння, богословської науки та турботи про тих, хто потребує допомоги. 

  Премудрий Творець і Промислитель світу довірив Вам високе й відповідальне служіння в дуже непростий час важких випробувань для всього нашого українського народу. Ваше Предстоятельське служіння це яскравий приклад справжнього подвижництва, ревності у вірі, мужності та батьківської любові до усіх нас.

  У цей важливий для всього Православ’я день  від усього серця просимо у Господа для Вас здоров’я, сил, благодатного натхнення у подальшому служінні на благо Церкви і побожного народу.

Нехай Всемилостивий Господь невпинно береже Ваше Блаженство у всіх Ваших трудах і починаннях, посилає Вам здоров’я душевне і тілесне, а радість про Воскреслого Христа Ісуса завжди наповнює Вашу душу.

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: