четвер, 18 лютого 2021 р.

Повнота Закарпатської єпархії ПЦУ вітає свого керуючого Архіпастиря з днем Тезоіменитства.

 Вся повнота Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) висловлюють щирі слова привітань з нагоди дня тезоіменитства

Єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія

Ваше Преосвященство! Дорогий владико! 
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого тезоіменитства!

У цей особливо значимий для Вас день Бажаємо Вам міцного здоров`я, невичерпної духовної радості і благодатної допомоги Божої у всіх добрих справах на славу Української Православної Церкви! 

Низький Вам земний уклін за подвижницьку працю щодо примноження духовно-моральних і культурно-історичних цінностей Святого Православ`я на Закарпатській кафедрі української землі, за Ваш приклад любові до Бога і ближнього, за приклад милосердя та благодійності, за батьківську турботу про зміцнення в людських серцях віри, надії і любові.

В святому писанні сказано, що по Ділам вашим скажуть чиї учні.... Саме справи і промовляють в цей час за Вас. Зі смиренням несете покладений  Господом Хрест.

Нехай всемилостивий Господь завжди допомагає Вам на шляху служіння Йому й ближнім, щедро обдаровуючи Вас  натхненням і силою, терпінням, смиренням і любов’ю.

Заступництвом і молитвами святого Варсонофія нехай укріпить Вас у вірі, надії, любові й усіх чеснотах християнських. Бажаємо Вам всяких духовних і земних благ во спасіння на многії і благії літа!

Іс полла еті Деспота!

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: