неділю, 24 січня 2021 р.

Привітання Архіпастирю з нагоди шостої річниці архієрейської хіротонії.

 

Ваше Преосвященство!

Від імені духовенства та всіх вірних Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) прийміть щирі, сердечні слова вітання з Днем 6-ої річниці Архієрейської хіротонії!

В Богом вибраний час, 2січня 2015 року, Господь призвав Вас до великого служіння Його Церкві та людям. Старанно служите у винограднику Христовому, примножуючи праці апостолів — перших свідків Істини, дбаєте про те, щоб слово Боже росло і поширювалося, а доручена Вашому піклуванню паства утверджувалася у вірі.

Висока і почесна ноша єпископського служіння, але мало хто знає, яким нелегким є цей шлях. Сьогодні ми радіємо Вашою радістю і бажаємо, щоб роки Вашого життя були довгими, щедрими на дари Господні, сповненими благодаті та істини.

Вітаючи Ваше Преосвященство, підносимо наші молитви до Христа Милосердного. Нехай Цариця Небесна Своїми молитвами дарує Вам добре здоров’я, тілесні й душевні сили і укріпить Вас у нелегких архіпастирських турботах на благо святої Православної Церкви України, рідного Срібного краю, нашої України та народу Божого.

Многая і благая літа!

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: