понеділок, 7 грудня 2020 р.

Привітання єпископа Варсонофія колективу газети "Панорама" з ювілеєм.

Шановний колектив редакції газети «Панорама», щиро і сердечно вітаємо Вас з ювілеєм – 75-річчям виходу першого номера з дня заснування.


Вік для газети поважний, та сьогодні, коли засоби масової інформації з'являються та зникають так швидко, що часом не залишають по собі жодної згадки,  можна з певністю стверджувати, що нині  Ваша газета "Панорама" – це не лише засіб  інформування жителів Закарпаття про перебіг життя, але й справжній літописець його історії. Багато років, щотижня, ви робите нові випуски газети.


За часи існування видання пройшло великий і тернистий шлях. Змінювалися, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але приємно відмітити, що незмінним залишається одне: газета завжди була і є близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події. Вона вчить любові і розумінню, щирості і відданості, створює літопис, області та всієї України.


Користуючись нагодою,  бажаємо колективу редакції творчих успіхів, поповнення читацької аудиторії, міцного здоров'я, особистого щастя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. 


Божого благословення Вам, за Вашу працю  на благо  розквіту  нашого Закарпатського краю та піднесення добробуту його жителів!



З повагою,
+ Варсонофій (Руднік)
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви
(Православної Церкви України)
м.Ужгород
07.12.2020 р.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: