вівторок, 17 листопада 2020 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія з Днем студента.

 17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. В зв'язку з цим керуючий Закарпатською єпархією  єпископ  Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, привітав студентів вищих навчальних закладів Закарпаття:


 Шановні студенти вищих навчальних закладів Срібної Землі!

Щиро вітаю Вас з Днем студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів. Студентство - найбільш яскрава і щаслива пора життя. В цей час кожен сповнений амбіцій, впевнено дивиться в майбутнє, вірить у те, що зможе реалізувати себе в житті. 

Так нехай же викладачі ставляться до вас лояльно, оцінюють знання, а не поведінку, яка в пору юності часом буває не надто стриманою. Любіть своє покликання, до якого Вас  сьогодні привів Господь,  любіть своїх батьків, які благословили Вас на нелегкий життєвий шлях і не підведіть викладачів, які дають Вам шанс отримати вищу освіту. В Міжнародний день студента сердечно бажаю нинішньому і наступним студентським поколінням бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ. Шановна молодь, ви обрали дуже  відповідальний крок в житті- навчання у вищих навчальних закладах! Адже кожен ваш день навчання це в майбутньому врятовані життя людей та щастя сімей, навчання молодого покоління тощо, тому ви  не маєте  права на помилку. 

Шановні студенти, молю Бога аби Він кожного дня Вашого життя  обдаровував Вас Соломоновою мудрістю, християнською любов'ю до ближніх, та істинною синівською вірою в Творця.

З любов'ю у Христі,

+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
17.11.2020 р.
м.Мукачево.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: