четвер, 23 квітня 2020 р.

Почесні консули України в Угорщині передали матеріальну допомогу керівнику капеланського відділу Закарпатської єпархії ПЦУ для потреб військових.

23 квітня 2020 року, керівнику капеланського відділу Закарпатської єпархії ПЦУ, військовому капелану 15-го гірськоштурмового батальйону, протоієрею Ігорю Войтовичу, було передано з ініціативи Посольства України в Угорщині Почесним генеральним консулом України в Сегеді Шандором Ровтом та Почесним консулом України в Шіофоку Золтаном Хорватом кошти в розмірі 2 тисяч доларів, на які з благословення військового капелана 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади владики Варсонофія будуть придбані медичні засоби захисту для військових медиків та військовослужбовців 128-ої ОГШБр (нашого Закарпатського легіону).
Засоби будуть придбані в українських виробників, яких ми також хотіли би в такий спосіб підтримати, та передані медичній службі бригади в зону проведення ООС.
В умовах, коли Україна бореться відразу на двох фронтах - проти російської агресії та проти пандемії, маємо попіклуватися про тих, хто щодня захищає нашу Державу і всіх нас.
Дякую нашим Почесним консулам, отцю Ігорю і Православній Церкві України за допомогу, а 128-й бригаді, всім нашим військовим, нашим медикам - як військовим, так і цивільним, - за те, що стоять на захисті нашої Держави!
ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: