пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія ( Рудніка) з Днем місцевого самоврядування.


Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Закарпатської області!
      Від імені духовенства Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) та від себе особисто, щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!
        Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.
     Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.
       Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами,  партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал Срібного краю на вищий рівень. 
     Бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці,
міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів! Нехай Господь буде з Вами!

З повагою,
+ Варсонофій ( Руднік)
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви
(Православної Церкви України)
м.Ужгород
07.12.2019 р.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: