четвер, 14 листопада 2019 р.

Вітальне слово єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія Предстоятелю Православної Церкви України Блаженнійшому митрополиту Епіфанію.

Його Блаженству,
Блаженнійшому митрополиту
Київському і всієї України
Епіфанію



Ваше Блаженство!



       Від імені духовенства Закарпатської єпархії Православної Церкви України та від себе особисто вітаю Вас із першим видатним ювілеєм у Вашому служінні Богові та Церкві — із 10 річницею з дня архієрейської хіротонії. 
         В цей день хочеться Вам побажати милостей від Щедроподателя Творця, кріпості й сили, щоб мудро керувати всіма нами - Вашою паствою; Наставляти нас, добрим подвигом подвизатися і зразок для нас подавати.  
Ви несете слово Євангелія в серця багатьох людей, показуючи особистий приклад християнської віри і благочестя та  милосердя. Добра, миру, злагоди та благополуччя, а також земний уклін за відданість Церкві, невтомну працю, повагу, щире й добре серце, за велику любов яку Ви випромінюєте. Нехай немеркнуче світло Божественної Любові наповнює кожну мить Вашого життя справжнім щастям. Нехай Всемилостивий Господь примножить ті численні таланти, якими Він обдарував Вас, а Всемогутня Десниця Божа супроводжує у нелегкому служінні на благо Церкви Христової, освячуючи і благословляючи кожен день і кожну мить Вашого життя.


Εις πολλά έτη Δέσποτα!

З повагою, 

Вашого Блаженства смиренний послушник
Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: