середа, 13 листопада 2019 р.

Секретар Закарпатської єпархії звершив заупокійну літію за загиблими прикордонниками які загинули під час виконання військового обов’язку на сході нашої Держави.


12 листопада 2019 року, в управлінні Чопського загону вшановували прикордонників, які загинули під час виконання військового обов’язку на сході нашої Держави.
10 жовтня 2014 року проросійські бойовики здійснили обстріл колони Держприкордонслужби, яка рухалася поблизу н.п.Новотроїцьке Волноваського району. Поранений солдат Роберт Кіс помер за два дні від важких травм.
14 листопада 2014 року в місті Курахове Донецької області під час виконання службового завдання загинув підполковник Артем Коханий.
З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Української Православної Церкви (Православної Церкви України) Варсонофія, секретар Закарпатської єпархії настоятель Спасо-Преображенського храму м.Ужгород військовий капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець звершив заупокійну літію за спочилими героями та на завершення звернувся до присутніх з повчальним словом.



Прес-служба Закарпатської єпархії.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: