понеділок, 16 вересня 2019 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія рятівникам у День їх професійного свята.


    
Шановні рятівники !

       Від імені духовенства Закарпатської єпархії Української Православної Церкви  ( Православної Церкви України), та від себе особисто щиро вітаємо всіх працівників цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони Закарпаття  з професійним святом - Днем рятівника.
       Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте Ви – рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Це Ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Стикаючись з дня в день з бідою, Ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
      Закарпатці високо цінують Вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля врятування життя та охорони здоров’я громадян. Кожен Ваш день – це випробування сили духу і професіоналізму, результат зразкового виконання свого професійного обов’язку.
     Бажаємо Вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у Ваших родинах, а Господь завжди нехай Вам допомагає.


З повагою,
                                             + Варсонофій ( Руднік)
                                єпископ Ужгородський і Закарпатський 

17 вересня 2019 р.
м.Ужгород              

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: