четвер, 15 серпня 2019 р.

Відбулась зустріч Ради Церков Закарпаття з головою ОДА Ігорем Бондаренком.


15 серпня 2019 року в приміщенні Закарпатської ОДА відбулась зустріч Ради Церков Закарпаття з обласним керівником - Ігорем Бондаренком. Сторони обговорили ряд питань з життєдіяльності краю. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія участь в зустрічі взяв секретар єпархії протоієрей Сергій Ємець. Священнослужитель вручив вітальну адресу Архіпастиря Голові ОДА, в якій єпископ Варсонофій привітав керівника Срібного Краю :
      « Від імені управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ) та від себе особисто прийміть  найщиріші вітання з нагоди призначення Вас на відповідальну посаду голови Закарпатської обласної державної адміністрації.
       Працювати керівником регіону – непросте та відповідальне завдання, вимагає неймовірної самовідданості й терпіння, вміння шукати компроміси. Переконаний, усі ці риси допомагатимуть Вам щодня крок за кроком робити вагомий внесок у добробут кожного закарпатця. Приймати керівництво областю Вам доводиться в непростий для країни час – час змін та формування нової громадянської свідомості. Тому зараз, як ніколи, важливо сприяти об’єднанню суспільства – політичних сил, громадських організацій, небайдужих людей задля однієї мети – збереження миру, національної та міжконфесійної єдності у краю та державі. Упевнений, що Ваші знання, життєвий і фаховий досвід, енергія та цілеспрямованість у досягненні мети допоможуть Вам у повсякденній роботі та вирішенні складних завдань на ниві
Вашої діяльності на благо розвитку Закарпаття та всього українського народу.
       Щиро бажаємо Вам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Сподіваємося, що наше співробітництво сприятиме утвердженню миру в нашій державі, слугуватиме розбудові національної державності і свідомого громадського суспільства, відродженню духовності та зміцненню авторитету України. Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності, хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.
       Закликаю на Вас Боже благословення і хай здійсняться всі Ваші мрії, надії і сподівання, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, приносить радість, натхнення і творчі досягнення. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!
         З великою повагою,
        + Варсонофій (Руднік)
        єпископ Ужгородський і Закарпатський
        м.Ужгород »


Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ)







Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: