суботу, 24 листопада 2018 р.

УЖГОРОД.Малозабезпечені сім"ї міста над Ужем отримали продуктові набори від Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату.

Малозабезпечені громадяни  - жителі міста Ужгород, люди  похилого віку та інваліди ,  неодноразово відчували увагу і турботу до себе з боку Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату. І тепер знову, 24 листопада 2018 року,  з рук єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія ( Рудніка), малозабезпечені сім"ї  з Ужгорода отримали  продуктові набори, в які входили : хліб,олія, крупи, макаронні вироби,солодощі, рибні консерви, цукор, сіль, борошно, печиво , тощо. Враховуючи скрутне матеріальне становище громадян, а це перш за все, малозабезпечені сім"ї , інваліди, одинокі люди літнього віку - дані подарунки стали дуже вчасними і доречними. Та найголовніше є те, що ці люди відчувають турботу і піклування, радість від спілкування, відчувають себе повноправними членами Церкви та громадського суспільства.
 Закарпатська єпархія висловлює подяку настоятелю храму в честь ікони "Живоносне джерело" міста Київ протоієрею Валерію Семанцо, за надані продукти харчування для малозабезпечених людей  Закарпаття. 
 
Прес-служба Закарпатської єпархії.









Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: