суботу, 24 листопада 2018 р.

Закарпатська єпархія, вшанувала 85-ту річницю Голодомору 1932-1933 рр. (Інформація оновлюється)

24 листопада 2018 року, у всіх містах Закарпаття вшанували жертв Голодомору 1932-1933 рр. Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату, усі її парафії, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, прийняли в даних заходах участь.

УЖГОРОДСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ

В м.Ужгород на набережній Незалежності відкрили і освятили монумент жертвам Голодомору. А також, відбулась поминальна міжконфесійна літія, яку очолив  єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, у співслужінні секретаря єпархії протоієрея Сергія Ємця та духовенства Ужгородського благочиння.

В м.Перечин, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, Ужгородський благочинний, настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці м.Перечин, протоієрей Андрій Валько, прийняв участь у даних заходах.

МУКАЧІВСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ

В м.Мукачево, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, обласний благочинний, настоятель Свято-Успенського храму м.Мукачево, протоієрей Сергій Потюк та капелан Закарпатської єпархії, настоятель Спасо-Преображенського храму м.Мукачево, протоієрей Віктор Худяк, прийняли участь у даних заходах.


В с.Пилипець, Міжгірського району, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, настоятель храму Свято-Рождества Богородиці, ієрей Василь Калічин, прийняв участь у даних заходах.

БЕРЕГІВСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ
В м.Берегово, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, Берегівський благочинний, настоятель Свято-Троїцько-Михайлівського храму, протоієрей Михайло Савко, прийняв участь у даних заходах.

ХУСТСЬКО-ТЯЧІВСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ
В м.Тячів, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, керівник Прес-служби Закарпатської єпархії, настоятель храму св.вмч.Варвари м.Тячів, ієрей Петро Яким, настоятель храм св.вмч.Пантелеймона смт.Буштино, протоієрей Андрій Кравчук та настоятель храму Різдва Івана Предтечі с.Нересниця, протоієрей Валерій Микитюк, прийняли участь у даних заходах.

РАХІВСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ
В смт.В.Бичків, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, храму св.Пророка Ілії смт.В.Бичків, протоієрей Віктор Білан, прийняв участь у даних заходах.



В м.Рахів, відбулись заходи до 85-річниці Голодомору. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, настоятель Свято-Вознесенського храму м.Рахів, протоієрей Петро Кравець, прийняв участь у даних заходах.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: