четвер, 23 серпня 2018 р.

Вітальне слово єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з Днем Незалежності України.


Вітальне слово керуючого Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з 27-ю річницею Дня Незалежності України.

 Вельмишановні Закарпатці!  

Шановні представники влади, силових структур, військові , керівники єпархій і релігійних організацій Срібного краю, духовенство!
 Дорогі браття і сестри!


Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. У своїх молитвах згадаймо у цей величний день всіх тих, яких уже немає з нами, але духовна присутність яких надає нам сили і віри у світле майбутнє нашої держави. Доземний уклін Тим, Хто на передовій: добровольцям, військовослужбовцям, прикордонникам, капеланам, волонтерам, медичним працівникам. Усім, завдяки кому так звично живемо, ходимо до храму, співаємо патріотичні пісні, народжуємо чи одружуємо дітей, робимо флеш-моби, готуємось до нового навчального року та чекаємо мир. Святкуючи разом з Вами, від душі бажаю миру на нашій землі, єдності, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Хай невичерпним буде джерело нашої віри, надії й любові до України! Нехай Господь береже Україну та всіх українців!

Слава Ісусу Христу і Слава Україні!

Милістю Божою
+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату
24 серпня 2018 року Божого
м.Мукачево.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: