четвер, 16 серпня 2018 р.

Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату спільно з пластом-національною скаутською організацією в Україні проводить духовно-патріотичний табір на Закарпатті.


З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату спільно з пластом-національною скаутською організацією в Україні  проводить духовно-патріотичний табір на Закарпатті.
Духовно-вишкільний табір "Легіон", організовується уже в 21 раз. Вперше його організовували в 1996 році на Закарпатті. Протягом 20 років локація табору часто мінялась. Та зараз він знову повернувся назад, де був проведений вперше.
Мета пласту сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства.
З благословення Архипастиря, секретар єпархії протоієрей Сергій Ємець, обласний благочинний протоієрей Сергій Потюк, а також діточки християнсько-оздоровчого табору "Ліхтарик" та дітки недільних шкіл, взяли участь у духовно-вишкільному таборі "Легіон".
19 серпня 2018 року, в день Преображення Господа Бога і Спаса Нашого Ісуса Христа, в м.Берегово відбудеться святкова літургія, яку очолить єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, у співслужінні духовенства єпархії. Під час літургії будуть присутні усі учасники - пластуни, які приступлять до святих Таїнств сповіді та Причастя. По завершенні богослужіння, Архипастир звершить молитву за Україну та її військо.

Прес-служба Закарпатської єпархії.















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: