субота, 21 квітня 2018 р.

Єпископ Варсонофій привітав жінок Закарпаття з їх православним святом - Днем святих жінок-мироносиць.

В третю неділю після Великодня Свята Православна Церква прославляє подвиг святих жінок-мироносиць: Марії Магдалини, Марії Клеопової, Саломії, Іоанни, Марфи і Марії, Сусанни та інших. Стало доброю традицією цього дня вітати всіх жінок з їхнім православним святом. Відтак єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ Київського Патріархату Варсонофій , у своєму  вітальному слові, поздоровив усе жіноцтво Закарпаття з їх православним святом. 
Текст вітання подаємо :

                                                                 ВІТАЛЬНЕ  СЛОВО
                              єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія
                          з православним святом жінок- Днем святих жінок-мироносиць.

    Шановне наше жіноцтво славетної Срібної Землі !
 ХРИСТОС ВОСКРЕС !

     З нагоди православного жіночого дня, прийміть від усього духовенства Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, та від мене особисто, вітання зі святом жінок-мироносиць. Цей день справедливо називають Днем жінки-християнки, котра зберігає  в душі віру, надію та любов, тим самим застерігає  від різноманітних спокус представників сильної статі.
      Від щирого серця бажаю Вам : миру в душах, у родинах щастя та здоров"я і мирного неба над головою. Низько вклоняюсь перед усіма матерями та дружинами наших військовослужбовців зі 128-ї ОГПБ Закарпаття та прикордонників, які ціною власного подвигу, а подекуди і життя , зупиняють агресора на сході нашої Батьківщини, в зоні проведення АТО.
       Молитовно зичу в цей день  допомоги Божої Вам і вашим родинам у всіх добрих справах і починаннях! ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОЇСТИНУ ВОСКРЕС!
З повагою,
+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату

м.Мукачево
Третя неділя після Пасхи.День святих жінок-мироносиць.2018 р.Б.

Прес-служба Закарпатської єпархії.
 

  

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: