вівторок, 3 квітня 2018 р.

За сприяння Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату та директора ТРК "М-студіо" для військових зі 128-ї ОГПБ транслювали фільм "Страсті Христові".

03 квітня 2018 року, у Великий вівторок ввечері, за сприяння командування військової частини А 1556 , Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та директора ТРК "М-студіо" Шубець Володимира Омеляновича, в кінотеатрі "Перемога" м.Мукачево, для військовослужбовців 128-ї ОГПБ  було показано фільм "Страсті Христові".На перегляді кінострічки був також присутній єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій з духовенством Мукачівського благочиння.
ДОВІДКА : "Страсті Христові" — фільм  у якому розповідається про страждання  Ісуса Христа за людство.Цікаво те , що актори у фільмі розмовляють арамейською мовою та латиною , задля більш реалістичного сприйняття тих величних подій.
Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату висловлює велику  подяку директору ТРК "М-студіо"Шубець Володимиру Омеляновичу  за сприяння у показі фільму "Страсті Христові" .




Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: