середу, 7 березня 2018 р.

УЖГОРОД.Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату взяла участь в урочистостях до 204-ї річниці з Дня народження Кобзаря.

07 березня 2018 року , в  м.Ужгород, на площі Народній, біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулися урочистості до 204-ї річниці з Дня народження Кобзаря. На урочистостях представляли Закарпатську єпархію УПЦ Київського Патріархату, з благословення єпископа Ужгородського і Закрпатського Варсонофія,  духовенство Ужгородського благочиння на чолі з Секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем.
Участь в урочистому заході взяли керівники Закарпатської області та міста Ужгород, а саме: Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, голова обласної ради Михайло Рівіс, в.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок, ,Народні депутати України, представники дипломатичних установ, очільники обласних відомств, силовики ,молодь та громада міста над Ужем. Після традиційного покладання квітів до монументу на площі перед будівлею Закарпатської ОДА звучав Гімн України та "Реве та стогне Дніпр широкий" та "Заповіт".

Прес-служба Закарпатської єпархії.













Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: