четвер, 21 грудня 2017 р.

ЗБУДУЙМО УКРАЇНСЬКИЙ ХРАМ РАЗОМ!


                                                           Слава Ісусу Христу!
                                                           Дорогі брати і сестри!

Звертається до Вас РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА (ПАРАФІЯ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ПАНТЕЛЕЙМОНА) ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ СМТ. БУШТИНО ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ та настоятель митр.протоієрей Андрій Кравчук.
Наша громада взяла на себе ініціативу щодо побудови Храму, як духовного осередку Української Православної Церкви і української держави в нашому селищі. В теперішній складний час військового конфлікту та економічних труднощів цей Храм має стати духовним і молитовним осередком патріотів нашої держави і української церкви в нашому селищі. Цю благу справу благословив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ.
Автори проекту Тарас та Іван Рущаки, зпиралися в своїй роботі на тисячолітні традиції будівництва українських, та, зокрема, закарпатських церков та використали сучасні архітектурні прийоми, які повністю відповідають установленим канонам та традиціям будівництва православних храмів. Проект якісний, пройшов архітектурно-будівельну експертизу. Споруда дуже виразна, стрімка, функціональна і, що важливо, - сучасна.
Та самій громаді не під силу реалізувати всі ці задуми, Завдяки допомозі наших благодійників та спонсорів, велика частка робіт уже зроблена, але на даний час будівництво практично призупинено через відсутність коштів.
Тому громада просить Вашої фінансової допомоги, адже, Христос говорить: “Що зробиш найменшому братові моєму, то мені це зробиш”. Тому Брате і Сестро, твоя навіть найменша лепта простягнеться у небесну скарбницю , бо даючому хай ніколи не забракне добра. І нехай Господь Бог у Вашій щедрості благословить Ваші родини , А Св. Пантелеймон, покровитель храму, великий молитвеник і цілитель, допоможе кожному, хто відкриє двері свого милосердя, і буде йому заступником перед Ісусом Христом, стане охороною і допомогою у цьому світі.
Ми молимося і надіємося на Вашу християнську допомогу.
Банківські реквізити:

Отримувач платежу: РГ ПАРАФІЯ (СВ. ВМЧ. ПАНТЕЛЕЙМОНА) ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ КП СМТ БУШТИНО.
р/р: 26001053904206 Тячівська філія «ПРИВАТБАНК»
МФО312378 ЄДРПОУ34447557



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: