суботу, 14 жовтня 2017 р.

Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня захисника України в Управлінні ДСНСУ в Закарпатській області.

13 жовтня 2017 року в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області в м.Ужгород відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України.На запрошення керівництва Управління та з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія , участь в даних заходах прийняв ієрей Ярослав Михайлюк - настоятель Свято-Троїцького храму ( м-н Шахта) міста Ужгород.
Рятувальники віддали данину поваги патріотам-українцям, захисникам рідної землі та вшанували теплими словами їх заслуги перед Батьківщиною.
Спочатку керівництво зачитало вітальні слова від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна. А далі до особового складу з вітальним словом звернувся перший заступник начальника Управління Володимир Ціцей, який зокрема зазначив, що захист Батьківщини завжди був справою честі людей мужніх, відданих, готових до самопожертви заради рідної землі та побажав нових трудових звершень в ім’я процвітання України.
Також хвилиною мовчання рятувальники вшанували пам'ять тих синів України, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність нашої країни та її територіальну цілісність. Після цього відбувся молебень за мир та свободу України який очолив ієрей Ярослав Михайлюк.
Після цього, за сумлінне, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків, безпосередню участь в антитерористичній операції, захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди відзначення Дня захисника України кращі співробітники пожежно-рятувальної служби були відзначені медалями «Захисникам Вітчизни» та подяками Управління ДСНС України у Закарпатській області

За інформацією сайту  Управління  ДСНС України у Закарпатській області-
Прес-сслужба Закарпатської єпархії.








Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: